- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ziekenhuizen aansprakelijk gesteld na medische fout

24-12-2012

Als in een ziekenhuis een grove fout wordt gemaakt op het gebied van cardiologie, wordt deze juridisch aansprakelijk gesteld.

Donderdag is er een landelijk meldpunt geopend waar mensen een klacht kunnen indienen over cardiologie. Er zijn hier al honderden telefoontjes binnen gekomen. In het weekend is de lijn gesloten en zijn er ruim honderd e-mails met klachten ontvangen.

Het meldpunt is geopend na het incident in het Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse. Het klachten depot is blijvend.

Sleutelwoorden:
letselschade, meldpunt, cardiologie, medisch

Medische fouten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)