- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Grote brand in Veeschuur te Emmen

04-01-2013

Vrijdagochtend heeft een grote brand een grote vee- en opslagschuur in Emmercompascuum compleet verwoest.

Middernacht brak de brand uit en snel werd het duidelijk dat de schuur niet meer te redden viel. De brandweer zorgde ervoor dat de brand niet ging overslaan naar de naastgelegen veeschuur.

De Eigenaar werd met brandwonden overgebracht naar het ziekenhuis. Bij de brand kwamen zeven kalven om het leven en het opslag met hooi en stro en diverse landbouwmachines in vlammen.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Sleutelwoorden:
brand, brandwonden, opslagschuur, landbouwmachines, kalven, veevoer

Schade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)