- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersongeval met letsel in Roosendaal

04-01-2013

Op de A58 bij Roosendaal vond vrijdag even na 10.00 uur een aanrijding plaats tussen een vrachtwagen en een personenauto.

De vrachtwagenchauffeur, een 35-jarige man uit Buggenhout (B), kwam tijdens het wisselen van rijstrook in botsing met een personenauto, bestuurd door een 42-jarige vrouw uit Vlissingen. Bij haar in de auto zaten een jongen en een meisje, allebei 16 jaar en eveneens afkomstig uit Vlissingen. De vrouw en het meisje zijn met onbekend letsel naar een ziekenhuis in Roosendaal gebracht.

bron:politie.nl

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, letsel, botsing, wisselen van rijstrook

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)