- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verdachte van aanranding gewond bij aanhouding

07-01-2013

Roosendaal - Zondagavond rond 22.15 uur is op de Vijfhuizenberg in Roosendaal een 22-jarige man uit die plaats aangehouden die er van wordt verdacht even tevoren een 34-jarige vrouw uit Roosendaal te hebben aangerand. Bij zijn aanhouding heeft de verdachte een wond aan zijn been opgelopen. Hij is naar de eerste hulp gebracht.

Het slachtoffer van de aanranding zag haar belager terwijl zij haar verhaal deed tegen politieagenten. Deze aarzelden geen moment en gingen achter de verdachte aan.

De verdachte ging er op een snorfiets vandoor en heeft zichzelf op een gegeven moment vastgereden. Dit was bij een bedrijfspand aan de Vijfhuizenberg. Bij zijn aanhouding is de verdachte in aanrijding gekomen met een politievoertuig. Hierdoor liep hij een verwonding aan zijn been op.

Hij is overgebracht naar de eerste hulp en daar is hij behandeld. Hierna is de man meegenomen naar het politiebureau. Daar wordt hij gehoord over zijn betrokkenheid bij deze zaak.

De medewerkers van de afdeling Forensische Opsporing hebben een onderzoek gedaan op de plaats waar de aanrijding is gebeurd.

Over de aanranding op zich, wat de verdachte precies heeft gedaan, of wat hij heeft verklaard, vertellen wij niets in verband met de privacy van zowel het slachtoffer als de verdachte. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan bij de politie. De zaak wordt verder onderzocht.

bron:politie.nl

Sleutelwoorden:
aanranding, verdachte, gewond, klem rijden, slachtoffer, beenletsel

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)