- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bijna dagelijks een verkrachting in Amsterdam

09-01-2013

Amsterdam - Bijna dagelijks melden zich twee slachtoffers van seksueel geweld in Amsterdam. Bij één op de drie gevallen gaat het om een daadwerkelijke verkrachting van een vrouw. In Bijlmermeer en Slotervaart zijn aanrandingen de orde van de dag.

Het stadsbestuur zal vandaag een actieplan openbaar maken voor 2013 - 2014. Hierin staat het onderzoek wat hiernaar is verricht. Jaarlijks worden er 681 incidenten gemeld waarbij een Amsterdammer slachtoffer is van seksueel geweld. Ongeveer de helft van de slachtoffers van verkrachting en aanranding is onder de 20 jaar. De daders van deze misdrijven zijn vaak tussen de 20 en 34 jaar.

Sleutelwoorden:
slachtoffers, amsterdam, verkrachting, politie

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)