- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vier gewonden uitslaand door brand in Poortugaal

10-01-2013

Woensdagavond heeft de Rotterdamse brandweer uitgerukt voor een uitslaande brand in een appartement aan de Jan van Almondestraat in Poortugaal. Door de brand zijn vier personen gewond geraakt, waarvan één ernstig.

De brand begon op de eerste verdieping van de flat. Er was veel rook dat over de wijk trok. Er zijn in totaal vijftig woningen ontruimt omdat het om een uitslaand brand ging. Slachtoffers zijn opgevangen in een nabijgelegen basisschool. Een 36-jarige vrouw is aangehouden

Sleutelwoorden:
brand, rotterdam, apartement, rook, slachtoffers, gewond

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)