- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeval met letsel in Bussum

11-01-2013

Donderdagochtend rond 11.00 uur heeft er op de Ceintuurbaan in Bussum een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een fietser en een automobilist.

Bij de kruising van de Ruijterlaan botste de 76-jarige fietsster tegen een auto, die ook op de kruising reed, aan. De vrouw viel van haar fiets en raakte hierbij gewond. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. Specialisten van het verkeersongevallenteam hebben onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, letsel, ziekenhuis, gewond, verkeersongevallenteam, slachtoffer

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)