- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeval door glad wegdek in Coevorden

14-01-2013

Maandagochtend zijn er door een glad wegdek door sneeuwval en vorst een vrachtwagen, busje en drie personenauto’s betrokken geraakt bij een ongeval op de N34 bij het Drentse Coevorden/Dalen.

Drie personen hebben door het ongeval letsel opgelopen en per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De N34 is uren afgesloten voor het verkeer. Het ongeval ontstond doordat een vrachtwagen op het gladde wegdek schaarde waardoor er een busje en drie personenauto’s op de vrachtwagen botsten.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, glad wegdek, letsel, ziekenhuis, botsten

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)