- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bewoner ernstig gewond bij overval

16-01-2013

Woensdag omstreeks 08.00 uur vond een gewapende overval plaats op een woning aan de Antwerpsestraatweg.

De overval werd gepleegd door drie gewapende en deels gemaskerde mannen. Bij de overval is de bewoner (leeftijd nog onbekend) door de overvallers geslagen en hierbij ernstig gewond geraakt aan o.a. zijn hoofd. Verder is zijn vrouw met een vuurwapen bedreigd, zij raakte verder niet gewond. De bewoner is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel en daarna naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht.

Na de overval zijn de daders in onbekende richting weggereden in een bestelbus. Later vanmorgen is de mogelijke vluchtauto uitgebrand aangetroffen in de directe omgeving. De auto wordt technisch onderzocht op sporen

Sleutelwoorden:
gewond, overval, gewapend, ziekenhuis, gemaskerde mannen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)