- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dode bij ongeval snelweg bij Nuenen

24-07-2010

NUENEN - Bij een ongeluk op de snelweg tussen Eindhoven en Helmond is zaterdagmiddag een 47-jarige Helmonder om het leven gekomen.

Het slachtoffer zat alleen in een bestelbusje, ter hoogte van de bussluis bij Nuenen.

Het gebeurde rond vijf voor drie. Er waren geen andere auto's bij het ongeval betrokken. Door nog onbekende oorzaak was de man de macht over het stuur verloren. Het busje was gaan slingeren en tegen de vangrail terecht gekomen. De bestuurder werd uit de auto geslingerd en was op slag dood.

De Helmonder reed op de N270 richting Eindhoven. De snelweg werd voor zo'n drie uur afgesloten door de politie. Rijkswaterstaat had enkele uren nodig om de vangrail te repareren.

(bron: www.ed.nl)

Sleutelwoorden:
ongeval bij nuenen, ongeluk nuenen, ongeluk op de snelweg, ongeval n270, richting eindhoven

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)