- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bouwpersoneel toch op spekgladde steigers

18-01-2013

Vrijdagochtend gaan de bouwvakkers in de vrieskou toch de steigers op, terwijl dit niet hoeft. Het bouwpersoneel durft geen nee te zeggen tegen hun bazen, omdat ze angstig zijn om hun baan te verliezen. Volgens FNV Bouw, mogen werknemers niet onder druk worden gezet.

Bij een gevoelstemperatuur van -6 graden heeft het bouwpersoneel het recht hun werk neer te leggen, dit is vastgelegd in de cao. Werkgevers mogen hen dat wel andere werk aanbieden.

De laatste dagen komen er veel klachten bij FNV Bouw binnen van bouwpersoneel die onder druk worden gezet de spekgladde steigers op te gaan. "Dat moet niet kunnen, we snappen wel dat aannemers willen dat er wordt doorgewerkt, het gaat ontzettend slecht in de bouw, maar werknemers mogen nooit onder druk worden gezet. De gevaren van doorwerken zijn groot: werknemers kunnen uitglijden, vallen of krijgen te maken met bevroren vingers.", Aldus Mieke van Velhuizen van FNV Bouw.

Sleutelwoorden:
bouwvakkers, spekglad, vrieskou, bevroren vingers

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)