- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Sneeuwval zorgt tijdens ochtendspits voor dodelijk ongeval

21-01-2013

Langdurige sneeuwval zorgde maandagochtend voor twee ernstige ongevallen in Musselkanaal en Delfzijl. In Musselkanaal kwam een 39-jarige automobilist uit Appingedam om het leven.

Ook op andere wegen in Noord-Nederland ontstonden tientallen verkeersongevallen, waarbij automobilisten lichte letsel opliepen. Grote deel kwam met de schrik vrij. Noord-Nederland moet de hele dag rekening houden met overlast en vertraging door de sneeuw.

In Musselkanaal (N366) belandde een 39-jarige bestuurder uit Appingedam met zijn auto in een sloot. De bestuurder kwam daarbij om het leven.

In Delfzijl (N33) vond er een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bestelbus. Hierbij raakte een 43-jarige automobilist uit 't Zandt zwaar gewond.

De ongevallen analysedienst doet onderzoek naar de toedracht van beide ongevallen. Naast deze twee ernstige ongevallen vonden elders in Groningen nog tien aanrijdingen plaats. Daarbij raakte niemand gewond.

Sleutelwoorden:
Verkeersongeval, sneeuwval, dodelijk ongeval, letsel, aanrijding

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)