- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Kettingbotsing met in Maastricht

23-01-2013

Dinsdagavond omstreeks 20.00 uur heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de Prins Bisschopsingel in Maastricht. Hierbij waren drie voertuigen total loss.

Een 20-jarige vrouw uit Stein raakte de macht over het stuur kwijt waardoor ze op de auto van een 44-jarige vrouw botste en zij de auto van een 18-jarige vrouw uit Stolberg schampte, die hierdoor weer een boom raakte. De 20-jarige vrouw uit Maastricht en de 44-jarige vrouw uit Stein zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, maastricht, kettingbotsing, ziekenhuis, schampte

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)