- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Gezichtsschoppers al jaren actief

24-01-2013

Turnhout - Acht jongens uit Turnhout die op 4 Januari een 22-jarige man bijna dood schopte, staan al jaren bekend in hun omgeving als uitermate agressief. Ze zijn betrokken geweest bij meerdere zware mishandelingen.

Gezichtsschoppers

Op de nacht van 14 op 15 September in Nijmegen is er nog een zware mishandeling vastgelegd door een beveiligingscamera. Dezelfde jongens waren hierbij betrokken. Ook hier werd het slachtoffer zwaar mishandeld en achter gelaten met een zware hersenschudding en meerdere kneuzingen. De "gezichtsschoppers" hebben hun naam te danken aan het feit dat ze op een laffe manier het slachtoffer nog meerdere malen in het gezicht schoppen als deze weerloos is.

Heksenjacht

Deze jongens zijn niet eerder veroordeeld voor hun daden omdat ze hulp hebben gekregen van hun rijke ouders. Omdat de politie de beelden openbaar hebben gemaakt om deze jongens op te sporen, is er een heksenjacht ontstaan op internet. Mishandeling in Eindhoven. Pas op, deze beelden kunnen als schokkend worden ervaren! De namen van de verdachte worden samen met de foto's verspreid in combinatie met verschillende bedreigingen.

3 verdachte zich gemeldt

Van de acht verdachte hebben er drie zich gemeld bij de politie, deze zijn aangehouden. Een 17-jarige jongen uit Belgi√ę heeft zich afgelopen dinsdag aangegeven bij de politie met betrekking tot het gezicht schop incident. De advocaat van deze jongen vertelt dat hij zich ontzettend schaamt en vindt dat hij straf verdiend. Hij was de jongen die het slachtoffer heeft geduwd en geschopt. Hij heeft zichzelf aangegeven omdat de druk hem te groot werd en niet meer kon slapen.

geen drugs

Ook hebben zich een 15-jarige en 16-jarige verdachte zich gemeld bij de politie. Volgens deze jongens kwamen ze van een avondje stappen, waarbij alcohol was genuttigd maar geen drugs. Voor het incident was er een woordenwisseling met het slachtoffer die de 8 jongens aansprak op hun gedrag wegens het vernielen van een fiets.

Politie en OM

De politie en het OM is bang dat na deze heksenjacht mensen het recht in eigen handen gaan nemen. De verdachte die nu zijn aangehouden door de politie zullen worden voorgeleid en langer worden vastgehouden vanwege alle aandacht en omdat de andere verdachten nog niet zijn aangehouden. De namen van deze 5 verdachte zijn bekend, maar deze lopen na deze laffe daad nog steeds vrij rond.

Sleutelwoorden:
gezichtsschoppers, laffe daad, heksenjacht, slachtoffer

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)