- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man opgepakt na mishandeling agente

25-01-2013

Donderdagmiddag werd een 57-jarige Bosschenaar in het hoofdbureau van politie aangehouden nadat hij een agente had geslagen. Die raakte daarbij gewond aan haar neus.

De agente was samen met een collega in de hal van het bureau in gesprek met iemand anders, toen de man zich ermee bemoeide. Toen hem werd gesommeerd zich afzijdig te houden, beledigde hij één van de dienders. De agenten spraken hem vervolgens aan op zijn taalgebruik, waarna hij een agente meteen hard in het gezicht stompte. De agente liep daardoor een bloedneus op. De man werd direct overmeesterd en is ingesloten. De politievrouw deed aangifte.

bron:politie.nl

Sleutelwoorden:
politie, mishandeling, gezicht, aangifte, gewond aan neus

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)