- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersongeval in Nijverdal

30-01-2013

Zaterdagavond rond 19:50 uur is er een 45-jarige automobilist uit Rijssen bij een frontale aanrijding met een personenauto om het leven gekomen.

Het betrof een aanrijding tussen twee auto’s. De 45-jarige man moest uitwijken voor een rechtsaf slaande automobilist die voor hem reed en kwam op de tegengestelde rijbaan, waar op dat moment een 58-jarige automobiliste uit Hellendoorn reed. Beide voertuigen kwamen met elkaar in botsing.

De 45-jarige automobilist uit Rijssen overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De 58-jarige automobiliste raakte ernstig gewond en werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, onbekend letsel, overleed aan verwondingen, ernstig gewond

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)