- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Agent gewond bij aanhouding in Zetten

00-00-0000

Bij de aanhouding van twee meisjes in Zetten maandagavond 28 januari is een agent gewond geraakt. De man liep vermoedelijk een beenbreuk op en moest naar het ziekenhuis.

Agenten zagen die avond omstreeks negen uur op de Mammoetstraat twee kennelijk minderjarige meisjes lopen en stelden een controle in. Daarbij bleek dat de jongste van de twee, een 16-jarig meisje, was weggelopen uit een inrichting een aangehouden moest worden. Toen de agenten tot aanhouding wilden overgaan begon het meisje zich te verzetten en wist zich los te rukken. Daarbij kreeg ze hulp van de ander, een 18-jarig meisje uit Helmond.

Na een korte achtervolging ontstond er wederom een schermutseling waarbij een van de agenten viel en beenletsel opliep. Daarop zagen beide meisjes weer kans te ontkomen. Ze konden even later alsnog door te hulp geschoten collega agenten worden aangehouden. De twee zitten vast.

bron:politie.nl

Sleutelwoorden:
Beenletsel, agenten, aangehouden, agent gewond, zetten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)