- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersongeval in Roosendaal

30-01-2013Aanrijding met letsel in Roosendaal

Woensdag omstreeks 08:45 uur vond er op de Griendweg een aanrijding plaats tussen een scootmobiel en een personenauto.

Een 52-jarige automobiliste uit Oudenbosch reed in de richting van het centrum en kwam op de kruising de scootmobiel bestuurd door een 61-jarige vrouw tegen. Ze reed in tegengestelde richting het fietspad op. De automobiliste kon niet tijdig stoppen. Door de aanrijding heeft de bestuurster van de scootmobiel pols-, heup- en onderbeenletsel opgelopen.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, polsletsel, heupletsel, onderbeenletsel, aanrijding

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)