- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Stroomuitval na bedrijfsongeval bij verdeelstation in Maasbracht

19-05-2010

MAASBRACHT - Op de Linnerweg in Maasbracht heeft woensdagmiddag een bedrijfsongeval plaatsgevonden bij een verdeelstation van het netbeheerder Enexis. Daarbij is voor zover nu bekend een persoon gewond geraakt. Wat er precies is gebeurd is nog onbekend.

Het gebied Maasbracht, Echt, Susteren, Montfort, Koningsbosch, Posterholt en Maria-Hoop is door dit ongeluk getroffen door een stroomstoring. Netbeheerder Enexis is bezig om de stroomvoorziening zo snel mogelijk te herstellen. Door de stroomstoring zijn er in een gedeelte van het getroffen gebied ook problemen met de drinkwatervoorziening.

De politie verwijst voor mediavragen en publieksvoorlichting m.b.t. de stroomstoring door naar de persvoorlichting van Enexis. Wat betreft de watervoorziening naar Waterleiding Maatschappij Limburg.

(bron: www.limburgsecourant.nl)

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval maasbracht, ongeval limburg, gewond geraakt, ongeluk medewerker

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)