- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bromfietser zwaar gewond bij aanrijding te Ruinerwold

00-00-0000

Donderdagochtend is een 17-jarige bromfietser uit Ruinen zwaar gewond geraakt bij een verkeersongeval.

Een 58-jarige bestuurder uit Ruinen wilde afslaan om een oprit in te rijden. Op het fietspad kwam hij in aanrijding met de 17-jarige bromfietser. De bestuurder zag vermoedelijk de bromfietser over het hoofd. De bromfietser raakte door de klap zwaar gewond en per traumahelicopter naar het UMC in Groningen gebracht.

Sleutelwoorden:
Ruinerwold, verkeersongeval, zwaar letsel, traumahelicopter, ziekenhuis

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)