- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

10-jarige fietster aangereden door automobilist inTerheijden

01-02-2013

Vanmorgen omstreeks 08:15 uur is een 10-jarige fietster aangereden door een automobiliste. Het ongeval gebeurde op de Zeggelaan.

De fietster reed de automobiliste tegemoet en wilde linksaf slaan. De 40-jarige bestuurder zag het meisje waarschijnlijk niet en reed het meisje aan. De ambulancepersoneel kwam ter plaatse en nam het meisje mee naar het ziekenhuis voor onderzoek. Waarschijnlijk heeft ze door het ongeval hersenschudding opgelopen.

Sleutelwoorden:
aanrijding, hersenschudding, aanrijding, Terheijden, ziekenhuis

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)