- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Letsel na aanrijding auto en invalidenwagen

04-02-2013

Vrijdagmiddag omstreeks 13:15 uur vond er op de kruising van de Acacialaan en de Brugstraat een aanrijding plaats tussen een auto en een elektrische invalidenwagen.

Een 72-jarige man uit Raalte die in de invalidenwagen reed, raakte ernstig gewond. De 72-jarige man was na het ongeval alleen thuis gekomen en had hoofdletsel. De huisarts van de man werd gebeld die vervolgens de ambulance belde. Bij onderzoek in het ziekenhuis bleek de gewonde man onder meer een schedelbasisfractuur en een gebroken bekken te hebben. De gegevens van de tegenpartij zijn bij de politie bekend.

Sleutelwoorden:
letsel, aanrijding, invalidewagen, schedelbasisfractuur, gebroken bekken

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)