- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee gewonden door een eenzijdig ongeval in Made

05-02-2013

Maandagochtend omstreeks 08.00 uur botste een auto op de Tuinbouwweg tegen een boom. De auto werd bestuurd door een 39-jarige man uit Nieuwerkerk aan de IJssel, met als bijrijder een 41-jarige man uit Raamsdonksveer. Beide inzittenden raakten ernstig gewond en werden met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

De bijrijder verklaarde dat de koppeling van de auto was vervangen en dat ze bezig waren met een testrit. De bestuurder raakte plotseling de macht over het stuur kwijt. Hierdoor kwam het voertuig in een berm en botste met de rechterzijkant tegen een boom. Vervolgens ging het voertuig over een sloot en kwam in een weiland tot stilstand. De 39-jarige bestuurder werd uit de auto geslingerd. De bijrijder kon zelf uit de auto stappen, maar raakte daarna onwel.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, eenzijdig, onwel, gewond, inzittenden

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)