- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man aangehouden voor mishandelen ex-vriendin

00-00-0000

Woensdagochtend omstreeks 10:00 uur werd een 28-jarige man in zijn woning in Veldhoven aangehouden in verband met huiselijk geweld.

Hij zou dinsdagochtend bij een ruzie zijn 31-jarige vriendin hebben mishandeld en haar telefoon hebben afgepakt. Door de mishandeling belandde de 31-jarige slachtoffer op de grond en hield er een geblesseerde hand aan over. Het slachtoffer deed aangifte. De verdachte is ingesloten voor nader onderzoek.

Sleutelwoorden:
mishandeling, ex, huiselijk geweld, gebleseerde hand, slachtoffer

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)