- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Gezichtsschoppers maken nieuw slachtoffer

06-02-2013

ZEIST - In zeist is het afgelopen weekend een 16-jarig meisje in elkaar geschopt en geslagen door een groep van vier of vijf jongens.

Het meisje liep over het Zusterplein toen ze door een groep jongens werd uitgescholden. Omdat ze iets durfde terug te zeggen tegen deze jongens, werd ze hard op haar hoofd geslagen, die werden opgevolgd door vele schoppen en slagen. Hierbij werd ze ook in het gezicht geschopt.

De daders lijken op de gezichtsschoppers uit Nijmegen, toen hebben acht jongens een 22-jarige man bijna dood geschopt. Deze verdachte waren gearresteerd, maar weer vrij gelaten wegens hun leerplicht.

Sleutelwoorden:
gezichtsschoppers, slachtoffer, meisje, zeist

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)