- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersongeval met letsel in Delftzijl

07-02-2013

Woensdagavond heeft op de N360 een verkeersongeval met letsel plaatsgevonden.

Ter plekke trof de politie drie personenauto’s aan, waarvan een in een naastgelegen sloot. In een van de auto’s die op de weg stonden, zaten twee vrouwen (63 en 82 jaar) uit Appingedam. De vrouwen werden ter plekke door ambulancepersoneel onderzocht en zij werden vervolgens met onbekend letsel overgebracht naar het UMC in Groningen en het Delfzicht ziekenhuis in Delfzijl. Op basis van onderzoek hield de politie twee mannen aan (22 jaar uit Delfzijl en 21 jaar uit Appingedam). Het tweetal wordt verdacht van roekeloos rijgedrag. Het tweetal werd overgebracht naar het politiebureau en werd ingesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek.

(bron:poltie.nl)

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, politiebureau, letsel, roekeloos rijgedrag

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)