- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vermiste Anass dood gevonden.

08-02-2013

Het lichaam dat de politie donderdagochtend aantrof in het natuurgebied in Wassenaar is van de 13-jarige vermiste scholier Anass Aouragh. Anass was woensdag niet meer thuis gekomen na het bezorgen van folders. Hij werd sinds 16:30 vermist.

De fiets van de 13-jarige vermiste jongen werd eerder onbeheerd aangetroffen op de Katwijkseweg. Daarna begon er een grote zoekactie rondom het natuurgebied.

Wat er precies is gebeurt is nog onduidelijk. De politie heeft de hele dag een groot onderzoek verricht op het locatie waar het lichaam werd aangetroffen.

Alle lessen op de school van Anass waren donderdag vervallen. “Er is veel emotie" stelt de leiding van Adelbert College.

Burgemeester van Wassemaar Jan Hoekema, reageerde geschokt op het nieuws. "Ik ben ontdaan over het tragische nieuws en leef mee met de familie."

Sleutelwoorden:
anass, dood gevonden, wassenaar, vermiste student, grote zoekactie

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)