- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Sectie op het lichaam van Anass

08-02-2013

WASSENAAR - Vrijdag zal het Nederlands Forensische Instituut een sectie verrichten op het lichaam van de 13-jarige Anass Aouragh.

Donderdagochtend werd Anass dood gevonden in het bos van Wassenaar. De avond ervoor was hij niet terug gekomen van zijn folder-wijk in Oostdorp. Zijn fiets werd dezelfde avond gevonden. Een misdrijf wordt niet uitgesloten. De sectie moet uitwijzen wat de doodsoorzaak is geweest van Anass.

vermiste anass amber alert

Sleutelwoorden:
anass, sectie, vermist, uitgesloten, wassenaar

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)