- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man gewond bij verkeersongeval in Zutphen

11-02-2013

Zondag omstreeks 16:45 uur raakte een 83-jarige inwoner van Brummen gewond bij een verkeersongeval op de Vliegendijk.

De 53-jarige automobilist uit Voorst reed op de Vliegendijk richting Voorst. Hij verklaarde, dat hij vanuit tegengestelde richting een auto aan zag komen rijden die teveel op de linkerhelft van de weg reed. De 53-jarige man probeerde uit te wijken maar kon een aanrijding niet voorkomen. Door de aanrijding raakte de tegenligger gewond, het betreft een 83-jarige man uit Brummen. De man is met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, letsel, ziekenhuis, gewond, aanrijding

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)