- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bedrijfsongeval in Schijndel

07-05-2010

Bij bouwwerkzaamheden vanmorgen 7 mei rond 08.00 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden.

Tijdens bouwwerkzaamheden in de Chopinstraat is een kabel van een bouwkraan gebroken waardoor de stalen balk naar beneden is gevallen. Een werknemer heeft deze balk op zijn rug gekregen en is met ernstig rugletsel per traumahelicopter naar het ziekenhuis vervoerd. De helicopter kon op het grasveld voor tankstation Pim van Heertum een plaats vinden om te landen.

(bron: www.tvschijndel.nl)

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval schijndel, bouwwerkzaamheden, traumahelicopter, ernstig ongeval, bedrijfsongevallen

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)