- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Kettingbotsing op de A9 met 7 voertuigen

12-02-2013

Dinsdagochtend omstreeks 07:00 uur ontstond er op de A9 ter hoogte van Beverwijk een aanrijdingen met meerdere voertuigen.

Door een nog onbekende oorzaak raakten zeven personenauto's met elkaar in botsing. Een van deze betrokken bestuurders had de plek verlaten toen de politie ter plaatse kwam. De ambulance en politie zijn ter plaatse gegaan voor de afhandeling van het ongeval.

Twee vrouwen raakten gewond: een van hen kon ter plaatse worden behandeld en de andere automobiliste werd door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Sleutelwoorden:
kettingboting, verkeersongeval. beverwijk, medische behandeling, aanrijding

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)