- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verdachte aangehouden in zaak mishandeling met glas

00-00-0000

De politie heeft woensdagmiddag rond 12.00 uur op het politiebureau aan de Mathildelaan in Eindhoven een verdachte aangehouden voor de ernstige mishandeling van afgelopen weekend in Helmond.

Het gaat om een 21-jarige man uit die plaats. Hij wordt ervan verdacht zaterdagochtend rond 2.45 uur een 19-jarige Helmonder met een glas in zijn gezicht te hebben geslagen op de Molenstraat. Het slachtoffer heeft zich met ernstige verwondingen aan zijn gezicht in het ziekenhuis moeten laten behandelen. In het onderzoek naar de mishandeling kwam onder meer dankzij getuigenverklaringen de nu aangehouden verdachte in beeld. Hij meldde zich op het bureau, nadat hij hoorde dat de politie naar hem op zoek was. De man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
mishandeling, ziekenhuis, glas, getuigenverklaringen

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)