- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Code oranje door ijzel

14-02-2013

Donderdag is er in het westen van het land diverse ongelukken gebeurt door gladheid. In de provincies Zuid- en Noord-Holland, Noord-Brabant, Zeeland, Utrecht en Flevoland geldt code oranje.

Er sloeg een auto over de kop en raakten andere bestuurders door de gladheid van de weg. Ook op andere wegen in de omgeving van Den Haag en Rotterdam zijn diverse ongelukken gebeurd. Volgens Rijkswaterstaat is in de omgeving van Rotterdam de sneeuwval overgegaan in ijzel. ''IJzel zie je niet goed'', aldus een woordvoerder Rijkswaterstaat. ''Mensen denken dan dat het wegdek alleen maar nat is, terwijl het op sommige plaatsen spekglad is.'' Op veel wegen geldt een snelheidsbeperking door de gladheid.

Sleutelwoorden:
verkeersongevallen, glad, ijzel, snelheidsbeperking, rotterdan

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)