- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Baby bij botsing op snelweg uit auto geslingerd

15-02-2013

Donderdagavond vond er op de A12 bij Arnhem een eenzijdig ongeval plaats waarbij een baby licht gewond raakte. Door de gladheid botste de auto van de moeder tegen de vangrail en werd het jongetje uit de auto geslingerd en kwam op het wegdek terecht. De moeder kon het kind net op tijd voor een aankomende auto oppakken en in veiligheid brengen. Het kind is ter observatie naar het ziekenhuis gebracht.

Het jongetje van net 1 jaar was samen met zijn 24-jarige moeder en oma op weg van Zoetermeer naar Duitsland. Het jongetje was onderweg al enige tijd aan het huilen en door de moeder, die achter het stuur zat, werd aan oma gevraagd het kindje even uit het kinderzitje te halen en op de achterbank een schone luier te geven. Op dat moment reed de moeder op het viaduct bij het knooppunt Waterberg, waar zij door de gladheid in een slip raakte en met de auto tegen de vangrail botste. Na enige seconden van de schrik bekomen te zijn kwam oma tot de schrikbarende conclusie dat de baby was verdwenen door de kapotte linkerachterruit. De moeder wurmde zich hierop rechts uit de auto omdat de auto links tegen de vangrail stond. Ze zag toen ongeveer 15 meter achter haar auto iets op het wegdek liggen. Ze besefte dat dit haar zoontje moest zijn en rende er naartoe. Ze wist hem op te pakken en voor er een andere auto overheen kon rijden naar de vluchtstrook te brengen.

De baby werd vervolgens met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Het jongetje werd uitgebreid onderzocht maar buiten een paar kleine schaafwondjes had hij, als door een wonder, geen letsel. Het jongetje wordt nog 24 uur ter observatie in het ziekenhuis gehouden. Het hoeft verder geen betoog dat het nut en de noodzaak van kinderbeveiligingsmiddelen en het juiste gebruik ervan in de auto, hiermee weer onomstotelijk is komen vast te staan!

(bron:poltie.nl)

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, baby, schaafwonden, ziekenhuis, kinderbeveiliging

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(16128 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)