- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fietser gewond door geen voorrang verlenen

18-02-2013Fietser gewond geraakt na aanrijding Laatste update: 18-02-2013 | 15:26

Een 14-jarige fietser raakte maandagochtend gewond door een aanrijding op de Dijkgraaf de Leeuwweg in Maasbommel.

De 14-jarige jongen uit West Maas en Waal wilde oversteken, echter over die weg reed een auto, bestuurd door een 49-jarige nab, De fietser had de auto voorrang moeten verlenen. De bestuurder kon de jongen niet meer ontwijken waardoor er een aanrijding ontstond.

De traumahelikopter kwam ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De 14-jarige werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Er werd bij de bestuurder van de auto een blaastest afgenomen. Daaruit bleek dat hij geen alcohol gedronken had. De Verkeersongevallen Analyse deed ter plaatse onderzoek.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, geen voorrang, auto, alcohol, aanrijding

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)