- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Facebookpagina voor gezichtsshoppers

19-02-2013

Op Facebook is een pagina aangemaakt voor de 8 jongens die verdacht worden van de zware mishandeling waarbij een 22-jarige man bijna dood is geschopt in Eindhoven.

Volgens de anonieme paginabeheerder kunnen maar drie verdachten als dader worden beschouwd en zijn de overige vijf jongens onschuldig.

Behalve 250 likes krijgt de facebookpagina ook veel kritiek. “Ze hebben hun 3 maten niet tegengehouden, ze hebben het slachtoffer op straat laten liggen en ze hebben de politie niet ingelicht. Waarom zouden zij daar ongestraft mee weg mogen komen?”, aldus een facebook gebruiker.

Voor de mishandeling zitten maar twee gezichtsshoppers vast. Een derde jongen die zich aangaf, is weer vrijgelaten wegens leerplicht.

Sleutelwoorden:
gezichtsshoppers, facebook, mishandeling, eindhoven, vrijgelaten

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)