- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Mishandeling wegens ruzie om hondenpoep

21-02-2013

Woensdagavond omstreeks 22:000 uur mondde een gesprek om hondenpoep uit in een mishandeling te Etten-Leur.

Een 36-jarige man zag voor zijn woning twee honden zonder eigenaar hun behoefte doen. Hij volgde de twee honden naar een woning verderop in de wijk ‘Hooghuys’. Daar sprak hij de bewoonster aan op het niet aanlijnen van de honden en het niet opruimen van uitwerpselen Tijdens het gesprek kwam plotseling haar 58-jarigeman naar buiten. Hij duwde zijn vrouw opzij en gaf de 36-jarige man een knietje en een klap.

De politie werd erbij gehaald wegens mishandeling. De 58-jarige werd gearresteerd en er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt. De man gaf tijdens het verhoor aan dat hij fout zat met zijn gedrag.

Sleutelwoorden:
mishandeling, hondenpoep, politie, klap, knietje

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)