- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Agressieve reiziger heeft passagier plotseling geslagen

22-02-2013

Donderdagavond hield de politie op het station in Nijmegen een een 38-jarige man uit Deventer aan op verdenking van mishandeling. Hij zou meerdere passagiers in de trein hebben geslagen.

Een 26-jarige treinpassagier uit Zevenaar deed aangifte wegens mishandeling. Hij vertelde dat hij in de trein plotseling door de 38-jarige tegen zijn kaak werd geslagen. Vervolgens zag hij dat de man verder liep en nog twee personen wilde slaan. Toen agenten op het station kwamen, zat de verdachte nog in de trein. Hij stond wankel op zijn benen en roken ze een sterke alcoholische lucht bij de man. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Sleutelwoorden:
mishandeling, agressief, kaak geslagen, politie

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)