- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dode bij bedrijfsongeval in Almelo

20-05-2010

Bij een bedrijfsongeval in Almelo is donderdagochtend rond negen uur een 45-jarige man uit Hengelo om het leven gekomen.

De man werkte als voeger op een steiger aan de Hagenborgh, op het moment dat de steiger omviel. Hoe dat kon gebeuren is nog onduidelijk. Een andere man op de steiger kon zichzelf in veiligheid brengen en bleef ongedeerd. De arbeidsinspectie onderzoekt het ongeluk.

(bron: www.rtvoost.nl)

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval almelo, ongeval hengelo, arbeidsinspectie, arbeidsongeschiktheid

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)