- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Voor verkeerslicht op elkaar

25-02-2013

Almere - In de middag van zondag 24 februari raakte een man gewond bij een verkeersongeval.

Rond 12.50 uur werden agenten naar de Hogering bij de Karperweg gestuurd, omdat daar een ongeval zou hebben plaatsgevonden. Ter plaatse bleek dat er drie voertuigen betrokken waren bij de aanrijding. Een 51-jarige man uit Lelystad stond met zijn auto voor een verkeerslicht te wachten. Een 49-jarige automobiliste uit Lelystad naderde hem van achteren en kon niet op tijd remmen, omdat de remmen niet zouden werken. De vrouw botste op haar voorganger en daardoor botste de 51-jarige man op de auto van een 27-jarige man uit Lelystad. De 51-jarige man klaagde over pijn in zijn nek en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De twee andere betrokkenen raakten niet gewond bij het ongeval.

(bron:poltie.nl)

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, verkeerslicht, voorganger, botsing, gewond

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)