- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fietsster letsel opgelopen door aanrijding

26-02-2013

Maandag omstreeks 12:15 raakte een 65-jarige fietsster uit Eibergen raakte gewond bij een aanrijding.

De politie kreeg een melding van een aanrijding in Eibergen. Een 39-jarige automobiliste uit Eibergen reed over de Beltrumseweg en zag bij het fietspad een 65-jarige fietsster uit Eibergen over het hoofd. De 39-jarige bestuurder kon een aanrijding niet meer voorkomen worden. De 65-jarige fietsster kwam ten val en raakte gewond. Zij werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, eibergen, fietsster, letsel, ten val

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)