- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fietster gewond in Hoorn

28-02-2013

Een 60-jarige fietster uit Blokker raakte woensdagavond rond 19/15 uur gewond bij een aanrijding op de Blokmergouw.

Een 37-jarige automobilist uit Zwaag sloeg vanaf de Oostergouw rechtsaf de Blokmergouw op. Daarbij zag hij de fietster over hoofd. Zij kwam op het voorruit van de auto terecht. De vrouw had last van haar rug en enkel en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Met vermoedelijk een gebroken enkel en een hersenschudding.

(bron:poltie.nl)

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, fietser gewond, aanrijding, gebroken enkel, hersenschudding, last van rug en enkel

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)