- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Schoolbus met 7 schoolkinderen tegen boom in Zeist

04-03-2013

Maandagochtend is een schoolbusje met zeven kinderen tegen een boom gereden in Zeist.

Het busje vervoerde schoolkinderen naar de speciaals basis onderwijs ‘De Stuifheuvel’ in Zeist. Op de Krakelingweg bij een rotonde gebeurde het ongeluk De bestuurder werd vermoedelijk onwel en belandde het busje op de andere weghelft, ging door de middenberm en kwam tegen een boom.

Een schoolkind en de bestuurder van het busje zijn met letsel naar het ziekenhuis gebracht. De anderen bleven ongedeerd.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, schoolbusje, boom, letsel, schoolkinderen

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)