- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Hoofdverdachte Robert M. wil euthanasieverzoek indienen.

05-03-2013

Als Robert M., hoofdverdachte in de Amsterdamse zedenzaak, de kans had zou hij desnoods morgen een euthanasieverzoek indienen.

De 29-jarige Robert M, zei op de eerste dag van de behandeling van zijn hoger beroep dat hij na zijn arrestatie in december 2010 een aantal keer in hongersstaking gegaan. Hij noemt zich een ‘slecht mens’. "Maar het is niet zo dat ik pillen aan het sparen of touwen aan het vlechten ben", aldus Robert M.

Ook Tjalling van der Goot en Wim Anker advocaten van Robert M. vermeldden dat Robert M. op dit moment niet suïcidaal is en hij onder 24-uurs cameratoezicht moeten worden geplaatst.

Vandaag verklaarde Robert M., hoofdverdachte misbruiken van 67 kinderen, bij zijn eerder afgelegde bekentenissen te blijven. Hij had volledig open verklaard dat hij sinds zijn vroege puberteit seksuele gevoelens heeft voor jonge kinderen. Hij heeft veel tot in de kleinste details opgebiecht. Robert M. zei dat hij nog steeds seksuele gevoelens voor kinderen heeft en hierdoor libidoremmers gebruikt.

Robert M. heeft zich door angst altijd verzet tegen de hem opgelegde tbs-maatregel. Hij is bang dat hij daar nooit meer uitkomt. De deskundigen van het de observatiekliniek van justitie vinden dat Robert M. langdurig gesloten verpleegd moet worden. Maar Robert M. weigerde aan dat onderzoek mee te werken. Aan een nieuw onderzoek bij de psychiatrische kliniek heeft hij wel meegewerkt. Donderdag bespreekt het hof bespreekt de resultaten daarvan.

Sleutelwoorden:
Robert M, euthanasieverzoek, zedenzaak, hoger beroep, amsterdamse zedenzaak

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)