- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vier aangiftes voor seksueel misbruik tegen Haarlemse orthopedagoog

07-03-2013

Ouders van vier kinderen hebben aangifte van seksueel misbruik gedaan tegen de 58-jarige orthopedagoog Cees van D.

Donderdag heeft een woordvoerder van het Openbaar Ministerie in Haarlem heeft bekend gemaakt dat Cees van D. heeft bekend dat hij 11 kinderen heeft misbruikt.

De openbaar Ministerie verdenk dat hij jarenlang kinderen misbruikte tijdens zijn werk. Deze zouden zich tussen 2004 en 2011 hebben afgespeeld.

De kinderen van wie de ouders aangifte hebben gedaan, waren tijdens het misbruik tussen de 5 en 17 jaar oud. Cees van D wordt niet alleen vervolgd door de feiten waarvan aangifte is gedaan. ''De andere gevallen die hij heeft bekend, worden ook door ons meegenomen in de strafzaak.'' aldus woordvoerder.

De rechtbank heeft besloten dat de orthopedagoog nog ten minste 3 maanden blijft vastzitten. Hij zit sinds begin december vast en wordt nu onderzocht in het Pieter Baan Centrum.

Cees van D. is eerder voor soortgelijke feiten veroordeeld. Het ging in de eerste zaak om seksueel misbruik met één kind. Hij kreeg toen een beroepsverbod en was sinds maart vorig jaar weer werkzaam. In september werd er weer een aangifte tegen hem gedaan en kwam de huidige zaak aan het rollen.

Sleutelwoorden:
seksueel misbruik, kinderen, orthopedagoog , haarlem, Cees van D., aangifte

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)