- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Agent mishandeld na herdenkingsdienst

08-03-2013

Arnhem - Een agent is donderdagavond gewond geraakt nadat hij was belaagd nabij het Gelredome in Arnhem. Het incident vond plaats na een herdenkingsdienst. De politie is een onderzoek gestart.

Een agent zag dat er rond 21.30 uur een conflict ontstond nabij het terrein van Gelredome. Toen hij de partijen wilde scheiden, is hij door één man mishandeld. De agent kwam ten val. Toen andere agenten hem te hulp schoten en de verdachte wilden aanhouden, werkte deze niet mee. De verdachte bleef zich verzetten en ook andere omstanders probeerden de aanhouding te voorkomen. De verdachte zag kans om de agent, toen hij op de grond lag, nogmaals te schoppen.

De 23-jarige man uit Westervoort kon toch worden ingerekend en is overgebracht naar het politiebureau. Hij is voor nader verhoor en onderzoek ingesloten. De agent is overgebracht naar het ziekenhuis. Hij heeft mogelijk een gebroken kaak opgelopen. De politie onderzoekt dit geweldincident.

(bron:poltie.nl)

Sleutelwoorden:
agent mishandeld, geweldincident, schoppen, politiebureau, ziekenhuis

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)