- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Onderzoek Energy Healing gestart na afraden chemotherapie

11-03-2013

De Inspectie voor de Gezondheidszorg en het Openbaar Ministerie start na een uitzending van Undercover in Nederland op SBS6 een onderzoek naar het Natuur Geneeskundig Centrum Energy Healing in Veldhoven.

Volgens uitzending Undercover in Nederland krijgen patiënten een brochure mee, waarin staat dat kanker- en aidspatiënten te genezen zijn als ze drankjes nemen die te verkrijgen is in de kliniek. Bij de kliniek zou volgens omroep Brabant chemokuur voor kankerpatiënten worden afgeraden, echter ontkent Jacob dit. "Ik raad ze aan om op hun gevoel af te gaan. Ik geef ze advies. Mensen zijn vrij om te doen wat ze zelf willen.". Over de rug van wanhopige, zieke patiënten verdient Jacob zijn geld", aldus de conclusie van de Undercover in Nederland.

Volgens de website van het centrum kunnen mensen terecht met zowel lichamelijke als psychische klachten. Er word gebruikgemaakt van 'de modernste resonantiemethoden'.

Jacob zegt niet bang te zijn voor een onderzoek "Ik genees niet, dat doet mijn apparatuur", Naar eigen zeggen ontvangt hij dreigmailtjes en –telefoontjes na de uitzending van zondag. Mocht IGZ strafbare feiten tegenkomen, wordt ook justitie betrokken in het onderzoek.

Een woordvoerster van de inspectie zegt dat er maandag een onderzoek is begonnen en schakelt het OM in bij eventuele strafbare feiten.

Sleutelwoorden:
Energy Healing, chemotherapie, resonantiemethoden, Geneeskundig, kankerpatiënten

Medische fouten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)