- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Drie verdachten aangehouden voor zware mishandeling

12-03-2013

Etten-leur - Drie mannen (19, 20 en 48) zijn buiten heterdaad aangehouden op verdenking van zware mishandeling en een van hen voor betrokkenheid daarbij. Agenten hielden het drietal aan in hun woningen in Etten-Leur op dinsdagmorgen 12 maart rond 06.00 uur.

Het drietal wordt verdacht van het mishandelen van een jongeman van 21 uit Hoeven. Dit gebeurde na een stapavond op 9 september 2012. Daarbij ontstond na een avond stappen in Breda ruzie tussen twee groepen van ieder 3 vrienden in de uit-bus van Breda naar Etten-Leur. Nadat de bus was gearriveerd op het Stationsplein in Etten-Leur en iedereen uitstapte, pakte één van hen een honkbalknuppel uit een auto waarmee zijn vader hem kwam ophalen. Vervolgens liep hij terug en sloeg hij vermoedelijk de Hoevenaar tegen het hoofd. Dit bezorgde de jongen zwaar letsel waaronder een hersenkneuzing en een schedelbasisfractuur. Verder werden er klappen uitgedeeld tussen de andere leden van de vriendenclubs.

Door onder meer getuigenissen en camerabeelden hebben agenten vanmorgen met toestemming van de Hulpofficier van Justitie de drie mannen buiten heterdaad thuis kunnen aanhouden. Een van hen is de vader van de jongeman die waarschijnlijk sloeg met het wapen. Deze man wordt verdacht van betrokkenheid bij het incident omdat hij zijn zoon het slagwapen vermoedelijk ter beschikking gaf. De drie mannen zijn ingesloten en worden verhoord.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
mishandeling, schedelbasisfractuur, zwaar letsel, hersenkneuzing, honkbalknuppel

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)