- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw om het leven gekomen om door botsing met politiewagen

15-03-2013

Vrijdag is in Eindhoven een 18-jarige bromfietser om het leven gekomen na een aanrijding met een politiewagen op de Noord-Brabantlaan.

"Er was sprake van een situatie met een verwarde man met een wapen in Bergeijk, waar een arrestatieteam van de politie op afging. De politiewagen reed met zowel optische als geluidssignalen over een busbaan richting de oproep. De vrouw heeft de politiewagen vermoedelijk niet gezien toen zij overstak. Hoe dat precies heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk." meldt de woordvoerder.

De Korps West-Brabant heeft doet onderzoek naar het ongeval.

Video: Meisje dood door aanrijding met politie Bron: Nu.nl

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, politiewagen, om het leven, onderzoek, dood

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)