- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man krijgt 1344 euro schadevergoeding voor een slechte knipbeurt

18-03-2013

ROTTERDAM - In Lummen heeft een man een schadevergoeding gekregen vanwege een slechte knipbeurt in Kapsalon Kreatos.

De kapster ging onvoorzichtig te werk toen zij de nek van de klant scheerde. Tijdens het scheren werd een moedervlek open gesneden. Daarbij zag de klant dat de kapster het scheermesje niet ontsmette of wisselde voor gebruik. Voor dit onvoorzichtige gedrag krijgt de man ‚ā¨ 1344-. schadevergoeding.

Sleutelwoorden:
scahdevergoeding, smartengeld, knipbeurt, kapsalon

Schade claims

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)